Βραβεύσεις

 

Τα τελευταία 5 χρόνια και έπειτα από σκληρή δουλειά και επιμονή στην άριστη ποιότητα, η Εταιρεία ήταν στην ευχάριστη θέση να δεχθεί βραβεύσεις διεθνούς σημασίας από διάφορους φορείς.

Στις 21 Μαρτίου 2011, της απενεμήθη στη Μαδρίτη από τον Ισπανό πρόεδρο της επιτροπής το «ΧΡΥΣΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» για τη δυναμική ανάπτυξη της Εταιρείας, την οριζόντια και κάθετη οργάνωση και δομή της καθώς και για την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της.

Στις 18 Ιουλίου 2011,  βραβεύτηκε και πάλι, στη Ρώμη αυτή τη φορά με το «ΧΡΥΣΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ».

Στις 19 Νοεμβρίου 2012, στη Ρώμη και πάλι, η Εταιρεία βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με το «ΧΡΥΣΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ».

Στις 28 Οκτωβρίου 2013 στο Παρίσι, έλαβε το «INTERNATIONAL EUROPE AWARD FOR QUALITY».  

Η εταιρεία, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στις πρώτες θέσεις του καταλόγου των βιομηχανικών επιχειρήσεων  και  διακρίθηκε στις 22 Μαίου 2014, στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας "DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2014-ΟΙ ΥΓΙΕΣΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ", ανάμεσα στους σημαντικότερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας.

Το Μάιο του 2015 τιμήθηκε με το βραβείο παγκόσμιας διάκρισης WorldBizz, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Στις 3 Ιουλίου 2017, της απενεμήθη το βραβείο «Ευρωπαϊκής Ποιότητας και Υπεροχής» στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

 

Με τη σταθερή αυτή πορεία, είναι βέβαιο ότι η Εταιρεία θα γίνει δέκτης πολλών ακόμη βραβείων, που θα συνεχίσουν να σφραγίζουν την υψηλή μας ποιότητα.

Αναζήτηση

image01.jpg
iso_logo_sm.jpg